Om WOW

Om WOW

WOW! - är inte en ”vanlig” reklambyrå. Det är en dynamisk sådan som ändrar skepnad beroende på uppdrag. Hur då?, undrar ni. Det är inte kappans fel åt vilket håll vinden blåser? Nja, inte riktigt så - rätt tänkt, men helt fel!
WOW! är en liten reklambyrå med en fantastisk bredd. Vi är faktiskt ”bara” två personer, Tony & Marie. MEN, i huset har vi ett tryckeri, en webbyrå och en systemutvecklingsavdelning - inalles runt 20 personer som arbetar med allt rör marknadsföring för företag, nationella och internationella, små och stora. Vad WOW! arbetar med - tja, läs mer om oss och våra tjänster...!

Marie


DSC01884

 

Tusenkonstnären och problemlösaren, kärt barn har många namn. Det här är tjejen som hugad kastar sig mellan de små och stora projekten samtidigt som hon hanterar bokföringen – simultant. En omöjlighet för en man! Marie är originalaren för både print och web som samtidigt lånar ett intresserat öga åt digitalfotografering och bildbearbetning. Stapla över henne det ena problemet efter det andra och hon vilar inte förrän hon har löst dem alla - WOW!
Kontakta Marie!
Ditt namn*
Din epost*
Ämne
Ditt meddelande (skickas direkt till Marie)

Tony


DSC01884

 

Om Marie är tusenkonstnären och problemlösaren, så är Tony konstnären och kreatören. Huvudsysslan är som AD och illustratör. Men, på en ”liten” byrå får man arbeta med allt. Så mellan illustrations/designuppdragen blir det även en del skrivande och strategiskt arbete. En bra beskrivning av honom är ”en prestigelös kreativ grovarbetare” som brinner för sitt arbete. Arbetet är mer än ett arbete för honom - det är en passion. Parallellt med arbetet på byrån när han en sidokarriär som konstnär med egen ateljé. Då är det Tony ”utan skyddsnät” som gäller - WOW!
Kontakta Tony!
Ditt namn*
Mail-adress*
Ämne
Ditt meddelande (skickas direkt till Tony)

Viktor


DSC01884

 

WOW har nyligen fått en ny medarbetare i Viktor Nilsson - en frisk fläkt och en extra resusrs, framför allt på webfronten. Förutom sin webkompetens bidrar han med nya ögon som ser på vårt sätt att arbeta och ställer frågor utifrån sitt perspektiv. Viktor är även en viktig kugge i vårt omfattande nätverkande.
Kontakta Viktor!
Ditt namn*
Mail-adress*
Ämne
Ditt meddelande (skickas direkt till Viktor)


Och vem är kameleonten?

Ja, han får symbolisera vår mentalitet, tillvaro och dynamiska egenskaper. Spridningen på våra uppdrag är lika skiftande som storlek och nationalitet på uppdragsgivarna. Det är spännande att arbeta i en värld där vi kastar oss mellan svenska, engelska och ryska. Där vi i ena stunden arbetar med avloppssystem för att i nästa ägna oss fullt ut åt exklusiva möbler och hotell- och konferensverksamhet. Lägg därtill ett härligt galleri av människor som återfinns såväl i de små lokala företagen som på de stora multinationella - WOW, det blir ju aldrig tråkigt!